Ποια είναι τα οφέλη του DermaPen Microneedling;

dermapen-promo

Ως ενήλικας, υπάρχουν πολλά πράγματα από τα αμήχανα εφηβικά σας χρόνια που μπορείτε να κοιτάξετε πίσω στοργικά. Εάν ήσασταν σαν το 85% των εφήβων, πιθανώς να είχατε κάποια ακμή κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των προ-ενήλικων ετών σας. Αν και οι κηλίδες έχουν επουλωθεί αργά με το πέρασμα του χρόνου, τα σπυράκια που κάποτε μάστιζαν  την επιδερμίδα σας μπορεί να έχουν αφήσει πίσω τους εσοχές και αποχρωματισμό του δέρματος με τη μορφή ουλών ακμής.

Όσον αφορά τις ουλές ακμής, μία από τις πιο συχνά ζητούμενες θεραπείες φροντίδας δέρματος είναι το DermaPen MicroNeedling. Η τιμή για μεσοθεραπεία dermapen είναι πολύ προσιτή και η θεραπεία προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

MicroNeedling με Dermapen

Το Microneedling είναι μια αισθητική διαδικασία που περιλαμβάνει τη χρήση βελόνων για τη δημιουργία μικρών τραυμάτων ή μικροτραυματισμών στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος. Αυτοί οι μικροτραυματισμοί στη συνέχεια ενεργοποιούν το δέρμα να επουλωθεί φυσικά, παράγοντας μεγάλες ποσότητες κολαγόνου και ελαστίνης – τα δομικά στοιχεία του υγιούς δέρματος.

Το Microneedling με το Dermapen είναι η καλύτερη τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος σήμερα. Με τα χρόνια, το Dermapen παράγει επιτυχώς απαλό, άψογο και αόρατο δέρμα που οι παραδοσιακές θεραπείες ανανέωσης δέρματος δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.

Έχει αποτελέσματα το MicroNeedling;

Εάν επιθυμείτε μια ατέλειωτη επιδερμίδα και συνολικά απαλό δέρμα, το microneedling του Dermapen έχει δοκιμαστεί και είναι το καλύτερο στην αγορά. Η απαλή αλλά ισχυρή δράση του Dermapen διασφαλίζει ότι θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε με ελάχιστο πόνο και σχεδόν χωρίς διακοπή.

Πως λειτουργεί το DermaPen

Το DermaPen είναι ένα μηχανοκίνητο όργανο που χρησιμοποιεί μια μύτη βελόνας μίας χρήσης για να δημιουργήσει μικρές «πληγές» στο δέρμα σας στο σημείο των ουλών της ακμής, των ρυτίδων ή των ζημιών από τον ήλιο. Αλλά μην ανησυχείτε – δεν είναι επώδυνο. Τα επιφανειακά επίπεδα θεραπείας είναι ανεκτά μια εφαρμογή από κάποιο τοπικό αναισθητικό τζελ.

Μόλις λάβετε θεραπεία DermaPen, το σώμα σας ανταποκρίνεται και παράγει νέο κολλαγόνο και κύτταρα του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι οι ουλές ακμής με τις οποίες ασχολείστε εδώ και χρόνια αρχίζουν αμέσως να θεραπεύονται. Οι αλλαγές που ακολουθούν μια θεραπεία με DermaPen είναι συχνά δραματικές και γρήγορες, καθώς το δέρμα σας θεραπεύεται φυσικά κάθε 45 ημέρες.

dermapen-stoivada-dermatos

Πόσο βαθιά «πηγαίνει» το DermaPen;

Το επίπεδο διείσδυσης εξαρτάται από τα αποτελέσματα που ψάχνετε. Η «ελαφριά» διείσδυση με το DermaPen ανοίγει το δέρμα για αρκετό διάστημα ώστε να απορροφηθούν αποτελεσματικά οι οροί ειδικής θεραπείας. Εάν ελπίζετε να αντιστρέψετε τα σημάδια βλάβης από τον ήλιο και ουλές φωτός, η μέση διείσδυση μπορεί να έχει θετική επίδραση στην υφή και τον τόνο του δέρματος.

Για να θεραπεύσει τα σημάδια ακμής και τα ραγάδες, το DermaPen πρέπει να διεισδύσει σε βαθύτερο επίπεδο.

Εφαρμογές της θεραπείας με DermaPen

Τα οφέλη του DermaPen Microneedling υπερβαίνουν κατά πολύ την επούλωση των παλαιών ουλών της ακμής. Τα πρόσθετα οφέλη της θεραπείας περιλαμβάνουν:

  • Μειωμένες επιφανειακές ρυτίδες στο πρόσωπο και τα χείλη
  • Βελτίωση του συνολικού τόνου και υφής του δέρματος
  • Ελαχιστοποιημένη εμφάνιση πόρων του δέρματος
  • Αυξημένη απορρόφηση προϊόντος
  • Βελτιωμένη υφή του δέρματος στο λαιμό
  • Βελτιώσεις υφής στο στήθος
  • Μειωμένη εμφάνιση ραγάδων

Το DermaPen MicroNeedling χρησιμοποιείται συχνότερα για θεραπείες προσώπου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.